logo

Продажба на Atto Sensor во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Atto Sensor со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Atto Sensor

1007419

FPS1010 Еден интерферометар (1 оска) за мерење на Одалеченост промени во реално време, вкл. дигитален опто-електронски контролер, вклучувајќи ги DFB (стабилност бранова должина: 50 ppb) ласер., вкл. поединечни интерфејс AquadB, вкл. сериски интерфејс HSSL, вкл. PC софтвер за дизајн сензор и стекнување на податоци, вкл. главата сензорот влакна за стандардни услови на животната средина и Ал-обложени огледало (ae 9mm)

1010176

сензор

116-1010117

rbo sensor RT Nr: 10385815

116-1010117 Chargen Nr. 180707S1-3

sensor, RTNR 10385815, Temp.Bereich 0C...+70C, Nutzfrequenzbereich: 20-800Hz, Ausgang PNP Open Kollektor (WH), Imax=30mA, Hilfsenergie DC 24V(UB+=BN: GND-BK)

DREHZAHL SENSOR DC24V(UB+=BK)

rev reader sensor, 0...70C 20-800HZ PNP OPEN KOLLEKTOR Imax=30mA

FPS1010

voir photo jointe

RBO-SENSOR

Каталошки број: 10385815 3170023

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ