logo

Продажба на Auer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Auer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Auer

874.160.313 ASS-T

свирче multitone

874.360.313 ASL

свирче multitone

876.162.313 QSS

сирена

876.362.313 QSL

сирена

890 020 913

230V-20W

BD 96-MSA

Има HAVK 2

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ