logo

Продажба на August G. Koch (Mahle) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на August G. Koch (Mahle) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката August G. Koch (Mahle)

114523000

Condensate drain - complete, pos. A100 11306555 X 4008845X101206 IP54 1C334460 1 / 60 deg cent 34 / 14 deg. F 0.8/16 bar 12 - 230 psig ALU/POM 4013982

BACKFLASHING VALVE 24V,DC ITEM NO:7

(FILTERI 48 МИКРОН ABSOLUTE-површина: 4130CM БЕСПЛАТНО пренесен преку-КАПАЦИТЕТ: 9.5CBM / H HFO @ VISCOSIT 700CST / 50C-AUTOCLEANING на 0,5 bar)

DN 15, TYP KFET, ART.-NR. 5618705

Топката вентил, мртов простор

N.BE 76V910S 270001 POS.B

FILTER ELEMENT (CARTRIDGE) FOR WATER SUPPLY PUMP

N.BE 76V910S 280002 POS. A

MAGNETIC ELEMENT (4 bars) for water supply pump

N.BE 76V910S 280002 POS. A (10LAC10)

MAGNETIC ELEMENT (4 bars) for water supply pump

P/N 19

O-ring for Fuel oil back flush filter,Type:Change-over automatic AKO-self-cleaning filter with By-pass-filter DN40

P/N 20

O-ring for Fuel oil back flush filter,Type:Change-over automatic AKO-self-cleaning filter with By-pass-filter DN40

P/N 26

O-ring for Fuel oil back flush filter,Type:Change-over automatic AKO-self-cleaning filter with By-pass-filter DN40

UR-01

AUTO BACKFLUSH FILTER, IMPULSE COUNTER 4,00 DWG: KA07W113K022100, PSNO: 30

2011502658 1011502788

ACCCW цедилка и се менуваат со текот ВЕНТИЛ ASSEMLY.

28-10RO81-1275NW

Кутијата за контрола КОМПЛЕТНА 440V / 60Hz

MAGNETVENTIL 282A-MS-A-32,0-F-G11/4 24V

ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИ ВЕНТИЛ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ