logo

Продажба на Austerlitz Electronic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Austerlitz Electronic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Austerlitz Electronic

1980050 WPS II

 WPS II - 125 g - Tube - термичка паста

SDB-9012879 WPS

Thermal compound

WPS-50G, 1980047

thermal compound

WPSII-125g (chemical)

Топлина спроведување паста

WPSII-30g (chemical)

Топлина спроведување паста, цевка

WPSII-4g Tube (Art.-# 198 0282)

топлина спроведување паста

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ