logo

Продажба на Autec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Autec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Autec

(RECEIVER UNIT) KIT MJ03 - EQUAL TO SERIAL NR G24408 - ONLY IN SET WITH MJ TRANSMITTING UNIT

Housing - Cable entry ,- Intern antenna - Power supply - 24-48-55-110-220Vac +/- 20% - IP 65 - 1x Belt; -2x rechargeable battery - Ni-Mh ; -1x Battery charger 80-250Vac;

(TRANSMITTER UNIT) KIT MJ03 - EQUAL TO SERIAL NR G24408 - ONLY IN SET WITH B TYPE RECEIVING UNIT

Transmitter unit;2x joystick controller for lifting / forward & reverse 1x push button - start / horn 1x Stop button 1x key switch 1x layout - transmission power <10mW - IP 65

45-FOBATT00E

AUTEC LBM02MH BATERIA ПАРА TELEMANDO AUTEC. BATERIA DE NIMH, 2.4 V NUMERO оригиналот: LBM02MH Димензии Прибл 5,7X3,3X2 ...

522809 TYPE:URX97

Model CC52.1 ,Radio Model MRXEU03A,Freq Range 433.050-434.790

R0BATT00E0012 (LBM02MH)

батерија

A0CABA00E0003 [LBC230A]

[LBC230A] -battery charger

A0CABA00E0007

полнач на батерии

A7-80SC12R-V(150533)

Adaptor INPUT:100-240V~,2.0A5,50-60HzOUTPUT:15V -5,33A (80 W MAX)

BATTERY MH0707L for C26PRO remote control

Autec индустриска батерија за далечински управувач

BATTERY CHARGER NICD/NIMH

Battery charger NiCd/NiMh inp. 9-30Vdc 7W outp. 9V 0,45A + Cable CAV-FW2PM (for MH0707L & NC0707L)

BATTERY UTX97 MODEL CB71.1

Сериски бр. 521873

CB15.1 UTX97

Erecta радио контрола на печатачот (предавател) ÜNİTESİRADIO МОДУЛ MIXEUD3 A-FREDUENCY RANCE   433.050-434.790mhz OUTPOW е 10 MW-RF-за напојување 7.2V CD0.7AH 1.3AB ВП NL-MH)

CHARGER UTX97 MODEL CB71.1

Сериски бр. 521873

COMPLETE REMOTE CONTROL WHICH REPLACE S/N 100072

remote control for pump cifa pb606l 6244

E16SRXEU1

предавател модул

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ