logo

Продажба на Autexier во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Autexier со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Autexier

PRESSURE RELIEF VALVE (PSV 281), MN: PN20, REF-360/360T

Спец: DN 26mm, Максимален притисок 20Bar, Tempeture 55Deg C, ПНП конекција, за 6B apu, ОЕМ: Autexier, Франција

471T20.33

вентил

valve calibration certificate

сертификат

compliance certificate order

сертификат

190.20N

Вентил

360 26B

безбедносен вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ