logo

Продажба на Autogard во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Autogard со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Autogard online catalog autogard.pdf

производи од марката Autogard

400 ARRV 5

СПОЈКА

406N-5RR-60-80-1600Nm

60mm at downconverter side, 80mm at cupling sid, set to 1600 NM

406N-5RR-75/100

спојката безбедност 406 - издупчена 5 RR со N-Eupex A250 S1 = макс. Ø 75 mm H7 жлебот n. DIN 6885 1 S2 = макс. Ø 100 mm жлебот H7 n. DIN 6885 1 Трипал = макс. 2.540 Nm Ограничувач на вртежен момент 406 - досадно 5 RR со N-Eupex A250 S1 = O 75 mm H7 NFK S2 = O 100 mm H7 NFK

406N-5SR-12

Between the transmission and engine pickup (ball Limiter)

IN-A4-003

Самиски Flex А4 -. H внатрешниот дел жолт / жолта вметнете / 95 Shore A -40 ° / + 80 °

VR20 S/N: 500909017-0010-1

Coupling, Autogard Safety SP

413-7RR-4G0059

спојката безбедност

CD70

СПОЈКА

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ