logo

Продажба на Automatic Valve во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Automatic Valve со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Automatic Valve

6225 MK

ROLLING DIAPHRAGM

D2003GAWR-AA

solenoid valve

ND150 AVI

Butterfly Valve

ND25 AVI

Globe valve ND25, size 25mm, Fluids: Natural Gas, Assembly typ: Flange, Model SM340

ND250 AVI

Butterfly valve size 250 mm, with Flange 150#, model VPR34000HF

ND32 AVI

Globe valve ND50,size 32mm,Fluids: Natural Gas, Assembly type: Flange

ND65 AVI

Butterfly valve size 65 mm, Fluids: Natural Gas, Assembly type: Flange, Model: VPS34100CFEJ

ND80 AVI

Butterfly valve size 80 mm, Fluids: Natural Gas, Assembly typ: Flange, Model: VPS34100CFEM

SM350

Globe valve ND50, size 50mm,Fluids: Natural Gas, Assembly typ: Flange,with Flange 150#

6225 MK 75

пневматски побудувачкиот

402 MV 003

Вентил DN 65

402 MV 100

вентил DN200

402 MV 500

вентил DN150

403 MV 001

вентил DN25

VPR-34100-HF

ВЕНТИЛ

6350 MK 300

побудувачкиот

SM 6350 M

Ролинг дијафрагма

SM 6430 M

Ролинг дијафрагма

P0605JAWR-DBZ

Електромагнетниот вентил

P3609GAWR-DBBZ

Електромагнетниот вентил

L2003GAWR-DBZ

Електромагнетниот вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ