logo

Продажба на Autorotor во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Autorotor со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Autorotor

80T 10-004 4

СТАНИЦА ротациони маса

80TA25-04-270

4 STATION ROTARY TABLE

TABLE TA2504/270°

reducer Serial: 49127

T35 06 180

плочата

MATR. 48934

СПБ редуктор со вртежен момент ограничувач * * STM RMI40 28/1 ПЕМ 71 Б5

55688 ( T7504/270°)

Indexer / Машинско. ЕДИНИЦА POS. "1" STD редуктор со вртежен момент ограничувач

TA10 4 270

плочата

TA1012/270°

индексот на табелата

T7504/330° Matr.13550

ротациони маса

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ