logo

Продажба на Autrol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Autrol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Autrol

APT 3100-D4M11K11S1-M1WBA

Cal. Опсег: 0 ~ 37.3kPa (целосен опсег)

APT3100D2-M11.KO.1.S.1- M1.F2.2W.BA

Pressure tranduser dif. 25-25H2O calibrat la 25-25mmH2O ; 4-20 mA

APT3100-D4.M11.K0.1.0.1-M1.3W.LP.BA

Differential Pressure Transmitter

APT3100-D5.M11.K0.1.0.1-M1.3W.LP.BA

Differential Pressure Transmitter

APT3100-D6.M11.K0.1.0.1-M1.3W.LP.BA

Differential Pressure Transmitter

APT3500-LFD-5-S2-D2-S-2-SS-W-1-K0-M1

ПРИТИСОК ПРЕДАВАТЕЛИ

APT3100-D3M11K01S1-M1

паметни предавател

APT3200-G7-M11-E1-1-S-1-M1

Мерач на притисок предавател

APT3100.D4M11E11S1M1K

притисок предавател

APT3200-G4M11K11S1

сензор (од 0 до 1,6MPa)

APT3100-G7M11K11S1 – М1

сензор (од 0 до 1,6MPa)

APT3200

предавателна притисок

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ