logo

Продажба на Avatron во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Avatron со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Avatron

SOLENOID VALVE 131 T29

(АП 67.036 / MJ03492)

AP53007 I/O

реле

AP67082

Електромагнетниот вентил

AP67035-7

микроконтролер картичка

AP67042

ограничување сензор

360379

сензор Switch Themostatic

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ