logo

Продажба на Avco valves во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Avco valves со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Avco valves

9113RG-150-600-FS-LH

BALL VALVE 6” 150# R.F.

CSR125-12

PNEUMATIC ACTUATORS TYPE : ROTARY ACTION : SPRING RETURN LENGTH, STROKE : 0 TO 90 DEG SIZE, CYLINDER/PISTON : 125 ADDITIONAL INFORMATION : SPRING RETURN, NO. SPRINGS 12, SERVICE- UNIT-4,5: LDO/HFO TV/RV

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ