logo

Продажба на Aviteq во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aviteq со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aviteq

57131

VOLTS; 220/480 RPM; 900 CENT FORCE; 51.9 NEWTONS DUTY; S1 CONNECT 5B

59331 UVF 16W-A2.1 (50HZ)

нерамнотежа МОТОРНИ 220-240 / 380-415V, 50Hz (KL)

59333

UNWUCHTMOTOR 220-277/380-480V,60HZ (KL)

6822

MAGNETIC VIBRATOR (VOLTAGE :380-500 V I=16 A RPM = 3000 )

Magnetvibrator MVE50-4 380-420V/50Hz, 6,8A

MAGNETIC VIBRATOR MERK : AVITEQ, SC/SA : 345V, SR : 340V 380-420 V, 68A, 50HZ, 3000/MIN SN. K 2166016-18

MVC50-4.2 (230V 50HZ 3,5A )

магнетни вибратор

MVE 25-4

Magnetvibrator

MVE 50-4 6,8 A

50 Hz 400 V

MVES 33-1P

magnetic vibrator

MVES 50-1 11 A

50 Hz 400 V

MVES 50-1(11A 50HZ 400V)

magnetic vibrator

SAE – GS50 - 2

VIBTRONIC S, уред за поврзување SAE - GS50 - 2 за поврзување со магнетни вибратори стапка Колебање: 3000 min-1 (. Макс) Номинална струја: 25 A Снабдување напон: 380-420 V Фреквенција: 50 Hz.

SAE-GS40-2

контрола

SAE-GS50-2 Anschlußgerät

380 - 420V / 50Hz, 25A

SCE – EN25 – 2

уред за поврзување

SCE - EN50 -2 400 V/50AZ

vibration motor drive

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ