logo

Продажба на Avs Römer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Avs Römer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Avs Römer

151X4-8/6-1/8

(Typ: 151X4-8/6-1/8 Gerade Einschraub-V. (AISI316) BestellNr.: 360020 )

16/8 DN15 G707

valve EGV-111-A78-1/2 PN

19006166

connectors

44AW56M12

SILENCIEUX ATOMUFFLER

604854 EAM-201-C10-1/8B-00

Teil-3/2-Wege-Magnetsystem

606009

Дел 3/2-начин електромагнетниот вентил

610411 YERINE 611428

OFF UNIT XGV P-3000-000-D13-F0-04

P/N: 610546 Type: XGV-3000-000-D13PO-04

P-затворање единица

610555 YERINE 610596

ЗАЕДНИЦА ЗА ЗАВРШУВАЕ

610841 XGV-1000-000-D20FO-04

XGV1000000D20FO04,P-sealing unit

P/N: 610846 Type: XGV-1000-000-D20BP-04

Заклучување / затворање единица

614051

PVG-231-B77.1/2BP

614422

-Way вентил

654703

VALVE: PNEUMATIC SOLENOID OPERATED 2 POSITION, 2 WAY DIRECTIONAL CONTROL VALVE 24VDC

695901

Тип: MSV-311-O50-1 / 8 5/3-начин вентил рачката пролет

720016

магнет Калем

A-D25-1227

Solenoid Valve, 2 way, 3/8” NPT connection, 24 VDC coil

E22-024

MO електромагнетниот IP00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ