logo

Продажба на Awh во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Awh со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Awh

2004341

NC 2004341 Schulstrape 5-6 Hötensleben 39393

391012000

actuator

391112000

Actuator

3914010001

Actuator DN80 aparat

391412001

Actuator DN100 aparat

391405001

Actuator DN25 aparat

391406001

Actuator DN32 aparat

391407001

DN40 actuator aparat

391408001

Actuator DN60 aparat

391409001

Actuator dn65 aparat

392512000

Диск вентил диск DN 25-100 пневматски, LO / FS 1.4301, поврзување на 9,5 квадратни внатрешен, надворешен дијаметар - 104mm

9611-33-0382

TK RECORDS. SMS Q25X1, 2 ALFA LAVAL STAINLESS STEEL AISI316L

DN65 10/3 E ½ A FOR TYPE: NC

пеперутка вентилите печат DN65 10/3 Е Ѕ еден за видот: NC вентил побудувачкиот

DN65/5 FOR TYPE: NC

Добивме печат DN65 / 5 за видот: NC погонот вентил

Q51 MM AISI 316L

RECORD SIDE

TYPE: NC ACTUATOR VALVE SN:2004341

погонот вентил

Klappendichtung (Midi) DN 50 (380108002)

заптивка на размавта

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ