logo

Продажба на Axa во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Axa со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Axa

P1 AAX 3040 HL 30 A19 N

Хидраулични двојна пумпа капацитет 60 + 60 литри / минута ротација 1500 / минута притисок до 200 bar A19 оска инсталиран Наместо на пумпата P1 AAX 3040 HL 30 A19 N

TA-F 50, 220V/24V.

Напон трансформатор,

TA-F 630

напон трансформатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ