logo

Продажба на Axflow во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Axflow со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Axflow

G0151U669

Gasket, Application

G015II656

GASKET APPLICATION RELIEF VALVE BLUEGARD

G015IU149

GASKET PORT BLUEGARD

G015IU669

GASKET APPLICATION COVER

G015SM50

BRUSHING CARBON

PART NO.B.0120350001;

Точка 60; За пумпа: BTH / 55RGOCK51, S / N: 632P005

PART NO.E.0119810001;

Точка 80; За пумпа: BTH / 55RGOCK51 вратило ротациона брзина

PART NO.E.0119830001

Точка 70; За пумпа: BTH / 55RGOCK51 вратило ротациона брзина

PART NO.L.00444150021

Точка 220; За пумпа: BTH / 55RGOCK51 прстен за дихтување

PART NO.N.0018500027

30X42X44.5; Ставка 140; За пумпа: BTH / 55RGOCK51 Буш

PR 634662464 IP 65

Пумпа за вода мерење SUPERBASE Дијафрагма тип; ПОЗИТИВНИ пумпа СИТЕ контакт површини на вода се од нерѓосувачки челик (ХИГИЕНСКИ ДИЗАЈН) Една пумпа СО МОТОРНИ СОБРАНИЕТО КАПАЦИТЕТ = 300 литри на час СО ВГРАДЕН ИТ олеснување вентил (СЕТ притисок = 15 бари) СО ПРИТИСОК ОДРЖУВАЊЕ НА УРЕД. МОТОРНИ СПЕЦИФИКАЦИЈА: 440 волти; 60HZ; 3PH

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ