logo

Продажба на Axia Vent во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Axia Vent со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Axia Vent

ABS 460074

На вентилаторот коло за вентилатор, со дијаметар од 200 mm-

HR 100

Прочистувач на воздух

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ