logo

Продажба на Axiomatic Technologies Corp. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Axiomatic Technologies Corp. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Axiomatic Technologies Corp.

AX030200

convertisseur analogique numérique

AX070200 Plug Kit: DT06-08A, W8S, sockets + DRC16-40S, no key sockets

 (Plug комплет: DT06-08A, W8S, подлошки + DRC16-40S, без клучните сокети)

AX070502

kit de programmation pour convertisseur numérique

IPWM-DR-200MA

PWM Converter

LVDTS-DR-02

модул

PWMI-DR-200MA

PWM да 0-200mA

RSD-PCB-3A

3А Далечински планината Електромагнетниот возач, PCB

RSD-SMB-3A

Metal housing,

AX081530

КОНВЕРТОР

USC-CVB225-01

конвертор на сигнал

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ