logo

Продажба на Ayvaz во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ayvaz со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Ayvaz online catalog Ayvaz.png
Ayvaz online catalog Ayvaz.png

производи од марката Ayvaz

AK 100 Art.No 704700000010

протокот на прекинувачот

C-4

Прекинувач со пловка

Jacket for globe valve, DN100

JACKET FOR GLOBE VALVE MINERAL WOOL

Jacket for globe valve, DN40

JACKET FOR GLOBE VALVE MINERAL WOOL

Jacket for globe valve, DN50

JACKET FOR GLOBE VALVE MINERAL WOOL

Jacket for globe valve, DN65

JACKET FOR GLOBE VALVE MINERAL WOOL

Jacket for globe valve, DN80

JACKET FOR GLOBE VALVE MINERAL WOOL

MG 33 + EG 11

Magnetic Level Indicator,Length: 2000 DN 32 Stainless Steel Globe 1/2" Stainless Steel Globe Valve

MG-33

индикатор магнетна ниво

VK-71

Vacuum Breaker

704350000045

Панчо / mg-33 / I-22

MG+EG11

ниво контролор

V-2T DN15

Screwedbody топката вентил 1/2 '' - DN15

V-2T DN20

Screwedbody топката вентил DN20

Ø25 PN16 SA-51

AIR TRAP DN25 PN16

DN50 PN16

може да го запре

DN32 PN16

може да го запре

CV10-S1

Вентил

703100101000

Термостатски стапици пареа

C-2

ниво прекинувач

701050202000

KES-ТАК BOX 1/2 '' 25 метри црево, 10-ти торба фитинзи

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ