logo

Продажба на BAIRD во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BAIRD со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BAIRD

PART NO:660 050

Внесување на 117 VAC NOM (95-140 VAC) 50-400 Hz Излезна 900-1100 VDC MFR. COD: 05324

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ