logo

Продажба на BARCO CLICKSHARE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BARCO CLICKSHARE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BARCO CLICKSHARE

72R9861006BEU

Базна станица на базата

72R9861006D01

Копче

72R9861005EU

ClickShare CSC-1 пакет на ЕУ - се состои од 1x ClickShare базната станица 4xClickShare зеленото копче 1x Држач копчето ClickShare, монтирање на ѕид;

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ