logo

Продажба на BARUDAN во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BARUDAN со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BARUDAN

A9052078

MICRO SWITCH D2VW-O1L2A-1

HT230941

TAKE UP LEVER YN BRIDGE

HT240000

THREAD GUIDE PLATE

HT240510

THREAD GUARD YN

HV270240

MOTOR BRACKET

HV270372

HOOK HOLDER

KF221060

ROTARY HOOK

KN271800

DRIVE LEVER COLLAR

PC240050

TENSION BOX VS Y9

RR250121

BELT COVER FRONT

TS4614N1322E200

AC серво мотори

MGN15 (A9011320)

привремено железнички

HB720100

нафта

HB720070

нафта

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ