logo

Продажба на BAYKAL во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BAYKAL со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BAYKAL

MGH 4100X8

Cutting edge top Model: 11/2002, N° serie: 6405

SN 16974 APHS 2608x120

DELEM 51 комуникациски кабел

Etaux (tampon) for HGL-3100/6

Etaux може лопати (оваа машина 16)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ