logo

Продажба на BBC Goerz Metrawatt во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BBC Goerz Metrawatt со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BBC Goerz Metrawatt

P 530

Sineax P 530 активна моќност предаватели

Q 531

Sineax Q 531 реактивна моќност предаватели

SGX - 115

TIME INTEGRATOR VAR .5-6SEC 24V Weight: 0.34 kgs

SGX 116

RELAY MODULE 24VDC 6-60S Weight: 0.34 kgs

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ