logo

Продажба на BDC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BDC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BDC

07204

ALS10 / 4609AKS 23676/4 (или 23876/4) 90 + 240 Vac 200mA

DC18/4300A

Индукција СЕНЗОР ATEX

DC30/4300A

Индукција СЕНЗОР ATEX

DCA12/5609KS

Индуктивен сензор

DCA 18/4309KS

INDUCTIVE SENSOR 400Ma, 5 to 60Vdc

DCA8/4609KS

индуктивни СЕНЗОР

DSE6.5/4619LKS

индуктивен сензор

DCA5/5919KS

индуктивни СЕНЗОР

DCA12/5608NKS

индуктивни СЕНЗОР

DCE12/43C9KT

индуктивни СЕНЗОР

DCA5/4909KS

индуктивни СЕНЗОР

DCA8/5919KS

индуктивни СЕНЗОР

DCA 12/4309KS

индуктивни СЕНЗОР

DCA18/5609KSJ

индуктивни СЕНЗОР

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ