logo

Продажба на BDL maschinenbaugesellschaft во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BDL maschinenbaugesellschaft со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BDL maschinenbaugesellschaft

TM 110/0.15/0.2/250/AC/AT/A2 - 10 GORGE 13X8

MOTOR DRUM 110/0.15/0.2/250/AC/AT/A

TM 110/0.15/0.3/250/AC/AT/A2/ 10 GORGE 13X8

MOTOR DRUM 110/0.15/0.3/250/AC/AT/A

TM 110-2VITESSES/0.15-0.22KW/0,2-0,4MS/B250/AC/AT/A2

MOTOROLLER 110-2 0.15/0.22KW L=250@

TM 135-0.09-12-0.04 B350 AC SI

MOTOR DRUM TM135-0.09-12-0.04 B=350,3MM NITRILE AVEC 2 PRESSE ETOUPE AXE TARAUDE BOITE A BORNE TYPE A

MI-DMI AC165I-SAA0+A4E7CHD-450mm

Тапани Моторни 165i

1001440

исправувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ