logo

Продажба на BEA Technologies во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BEA Technologies со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BEA Technologies

100116

радар движење Попречни и патнички транспорт и откривање насока. МТР макс. број 7.

100122AP

Индукција декодер 2-канален во приклучно куќиште АП инсталација на сајтот

19108895 (BEA MATRIX D12-24)

DETECTOR / double loop, 12-24V AC / DC power supply

364380012

лого за затегнување на синџирот на менувачот

801963

Движење / присуство Радар движење инфрацрвена детектор на движење на радарска технологија посетеност

810049

сензор за движење со интегриран инфрацрвена технологија посетеност инсталација на сајтот

ARS1050RB

filter element

ARS1400CA

CTIVATED CARBON 0.003 PPM

ARS1400RA

filter element

Matrix 12-24 V

loop detector

TYP S 125-569

БЕА пневматски nailers Тип на 125-569

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ