logo

Продажба на Beck во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beck со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beck

901.1X

PRESSURE SWITCH

930.80

Pressostat

984M

(Конвертори)

984M.343314B

притисок предавател

DRUCKWÄCHTER 901.10 111J4 WECHSLER 70 +- 7,0 MM WS

прекинувач на притисок

MPV-A2

Дигитален мерач на притисок, 0 ... 2,5 mbar, 24 V DC со излез 0 ... 10 V, 48x96 mm

MPV-A5

Дигитален мерач на притисок, 0 ... 5 mbar, 24 V DC со излез 0 ... 10 V, 48x96 mm

MPV-B5

Дигитален мерач на притисок, 0 ... 50 mbar, 24 V DC со излез 0 ... 10 V, 48x96 mm

SENSWITCH DISPLAY P2 990.371G14

Мерен опсег 0 ... 100 mbar, 24VDC, излез 0-10Volt Доказ притисок 350 mbar Напон на напојување 15 ... 30 VDC Излезен напон 0 ... 10 V Линеарност и хистерезис грешка <= + -1% FS

mak1-0315f

Мек ПВЦ топчест ракав

930.83

Диференцијален притисок прекинувач

930.83 222531

Диференцијален притисок прекинувач

901.91 EX oem

прекинувач на притисок

Climair 300

Диференцијален притисок прекинувач

Climair 500

Диференцијален притисок прекинувач

15264-0005 SC-037A

прекинувач на притисок

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ