logo

Продажба на BEDA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BEDA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BEDA

PN40/DN50

oxygen disco type check valve for eaf burner

RL 40-10-ST/250 HD

oxygen check valve, for eaf burner

RL-40-10-ST/250

Function safety device for burner for NATURAL gas DN 25

P/N RLP-25-5-07-ST/250

безбедност Беда-2-функција за режач за природен гас

RLP-25-5-07-ST/250 HD

1.1 / 4 "LPG вентил 250C макс. 5 Бар, сериски Не .: 12166

RLP-25-5-07-ST/250

Function safety device for burner for oxygen DN40

RS-50-Z-FL50

Non–return safety valve for oxygen

BNX-03-15/19-8

суспензија дел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ