logo

Продажба на BEE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BEE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BEE

00V41225 KSN 75-125-16-B-R14

NW125 ND16 // DN 125 PN 16 flanged ball valve

KSL75-25-16-B-R14

Flansch Kugelhahn aus Sphaeroguss

KSL75-50-16-B-R14

Flansch Kugelhahn aus Sphaeroguss

STV200072430, Type: AKP87E-1"-DAE63N-GROB

Automatik-Gewindekugelhahn Edelstahl PN100

STV2000724, Type: AKP87E-1"-AA-DAE63

Автоматски топчест вентил со навој, изработен од нерѓосувачки челик

STV2000713, Type: AKP87E-3/4"-AA-DAD42

Автоматски топчест вентил со навој, изработен од нeрѓосувачки челик

00V008715001, type 87E-1/2''-OH IG/IG PN40

Навој топката вентил

STVKLPHD2114 , type AKP 75-50-16-B-GTE98-8F-14176

Автоматско топчест вентил

STVKKPHD1 , type AKP 75-40-16-B-GTD68

Автоматски прирабница топката вентил

00V41073 , type KSL 75-40-16-B-R14

Прирабница топката вентил

Typ 998 -- 1 1/4" obsolete,replaced by Typ 990 -- 1 1/4"

Топката вентил изработени од месинг

835-2-1/4

Крејн

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ