logo

Продажба на BELLIN во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BELLIN со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BELLIN

0351

Stator О-прстен

0353/L

Конектор големина 300L нерѓосувачки челик AISI 304

0354/L

големина на статорот 300L Perbunan гума

0429/B

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА ПРОТОК ТИП НГ 400B / P Големина на статорот 400B Perbunan гумени транспортни трошоци ТРОШОЦИ ЗА ПАКУВАЊЕ

19/M

Конектор големина 1200 во јаглероден челик тешко хромирани

2/M

големина на статорот 1200 Perbunan гума

202

Stator О-прстен

204

Конектор големина 200C во јаглероден челик тешко хромирани

205

големина на статорот 200C Perbunan гума

208

Пренос вратило без зглобовите

21

Stator О-прстен

220

Механичка заптивка челик / графит D.35

221

Механички капакот печат во јаглероден челик

226

Гума ракав, во NBR

30/M

статорот потпорен

36040

Статорот на моно пумпа

COMPLETE RUBBER PUMP HOUSING

RFM22 36040 Orgiano (VI)                                    Anno 2008 килограми-35

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ