logo

Продажба на BEMIS ELECTRIC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BEMIS ELECTRIC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BEMIS ELECTRIC

BEM-BT3-4000-0002

КОПЧЕ BOX

BY9-1402-2611 old code, new code BEM-BY9-1402-2700

Црна пластика ПАНЕЛ OUTLET

BEM-BK6-2504-4615 / 15016

TRIAD ГРУПА OUTLET

BK1-1402-2011

BLACK гумени приклучок STRAIGHT

BK1-1402-2613 old code, BEM-BK1-1402-3613-new code

ГРУПА трофазни OUTLET

BM9-1800-3112 old code, BEM-BM9-3103-0000 - new code

Капацитет 4 приклучок 50 милиони е PLS.BOŞ MAKA5

BEM-BP2-2504-4415 / 15-018

мАШИНА OUTLET

BEM-BK6-3504-2311

RUBBER ПРОШИРУВАЊЕ OUTLET

BE0-0003-0415

Енергетски трансфер ДРУМ отклучи

BEM 65-255

MOBILE Кабел со макара

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ