logo

Продажба на BERTOLI во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BERTOLI со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BERTOLI

X10046602/33

PASSAGE ГЛАВАТА

X100452/33

ВЛИЈАНИЕ НА ГЛАВАТА

X105873/33

седиште

X105945/04

ВЕНТИЛ ВОДИЧ

X108377/101

БЛЕНДА

X102206/36

пролет

X300322/04

ВЕНТИЛ ВОДИЧ

BH 31018 obsolete / new model HA33022

хомогенизатор

HA 34075

хомогенизатор

BH 30008 obsolete / new model HA30008

хомогенизатор

GSD021

ГАСКЕТ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ