logo

Продажба на BESEL S.A. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BESEL S.A. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BESEL S.A.

SH-71-6B

motor 0.25 kW 850 turn/min

SKH 63 X-2C

motor 0.37 KW 2820 turn/min

5X20 0.80A 380V

СТАКЛО ОСИГУРУВАЊЕ

BA650

ВРАТА PUSH SPRING

3SEIK80-4B2/339

вентилатор Прибор за 3SEIK80-4B2 / 339

ExSKH 71-4B

ДС мотор

Skh 71x-4c2

ДС мотор

SSh 90-6S

мотор

SKH 56-2A2

мотор

SEMKH 56-4C

AC мотор 230V

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ