logo

Продажба на BETEX во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BETEX со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BETEX

046000

механички Извлекувач

056020

механички Извлекувач

062105

механички Извлекувач

780201

VIBRATIONSMETER BETEX VIBCHECKER

789250

хидрауличен засилувач

791000

хидраулични Извлекувач

BETEX 62 INTERNAL PULLER 62060

INTERNAL EXPANDER-PULLER BETEX 62-060 60-70MM

HSP123

Integrated pump and cylinder

231201

Betex iDuctor

310620

Inductionheater

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ