logo

Продажба на BHC Components во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BHC Components со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BHC Components

ALS31C 1021 XX 40/085/56

Condensator 4700μF -10 + 30% 385VDC Велика Британија MADE 114241/5

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ