logo

Продажба на BIAX Schmid-Wezel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BIAX Schmid-Wezel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BIAX Schmid-Wezel

001312205

печат

001340090

Радијални топчести лежишта

001342104

Радијални топчести лежишта

001342502

топката

001366505

m.Sch придушувач Цевката единица

003000963

ротор сечила

003001178

Biax завртка

003003536

школка

003003537

статор

003003544

предната плоча

003003603

хексадецимален орев

003004905

навоен прстен

003004921

јава прстен воздух

007003548

Ракав VST.

007003550

Задна VST плоча.

007003558

Вентил домување VST

007003653

Winkelkopf VST

007003824

битанга макара VST

007003826

битанга макара VST

007004913

улога VST

007005256

Ventilhebel VST

007006198

Мелење рака носителот VST

150122020

Рачката на бришачот 8A-1 / HB15

150122120

Рачката на бришачот 15A-1

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ