logo

Продажба на BIG Kaiser во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BIG Kaiser со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BIG Kaiser

TPGT 070202 M10C (651.837)

Индексирачки

24.313.201

чип вентилатор

399.999

Чип фан комплет за поправка 330

615.265

иматели на алатката

112.110

иматели на алатката

324.561

иматели на алатката

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ