logo

Продажба на Bitzer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bitzer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Bitzer online catalog bitzer catalog.pdf

производи од марката Bitzer

1001116296, 107023

СОБРАНИЕ, вентилатор,

101.0000

филтер за масло Bitzer 362 105 02

101.1629

Bitzer Lagerbuchse 311 100 04

101.1630

Bitzer Lagerbuchse 311 100 05

101.1682

Bitzer Anlaufscheibe 320 500 06

101.1683

Bitzer Anlaufscheibe 320 500 07

101.381724 / SE-E1

BITZER MODULE PROTECTION

101.3913 343 014 02

Condenser fan assembly

101.3945

Protection modules

101.4281 LH104/S4N-8.2Y

AIR-COOLED COMPRESSOR

101.4284 LH135/S6H-20.2Y

air-cooled condenser

101.4802 2JES-07Y-40S

Item Name (to purchase) : COMPRESSOR Application : HVAC COMPRESSOR

101.4812 2CES-3Y-40S

Item Name (to purchase) : COMPRESSOR Application : COLD ROOM COMPRESSOR

101.4957

Bitzer halbh. Verdichter NEW ECOLINE 4NESP-14P-40P 400V/3/50Hz R290/R1270

101.7155

Bitzer отиде. Verdichter 4NCS 12.2Y-40P октагон-400V-3-50Hz PW

101.7262 LH44/2FES-3Y

air-cooled condenser

101.7266 LH64/2DES-3Y

air-cooled aggregate

101.7268 LH84/2CES-4Y

air-cooled aggregate

101.7270 LH84/4FES-5Y

air-cooled condenser

101.7274 LH104/4DES-7Y

air-cooled condenser

101.7277 LH104/4TES-9Y

air-cooled condenser

101.7278 LH114/4TES-12Y

air-cooled condenser

101.7279 LH114/4PES-12Y

air-cooled condenser

101.7280 LH135/4PES-15Y

air-cooled condenser

101.7282 LH135/4NES-20Y

air-cooled condenser

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ