logo

Продажба на BJFC TECHNOLOGY DEVELOPMENT во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BJFC TECHNOLOGY DEVELOPMENT со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BJFC TECHNOLOGY DEVELOPMENT

MODEL: FCLT-200/1.0-952 / PRESSURE: 1 MPA / FLOW: 320M/H /NUMBER:120104

Масло кулер 3 начин вентил / шест-начин вентил /

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ