logo

Продажба на BK Mikro во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BK Mikro со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BK Mikro

5908027

CABCTRL контролни кабли БК Mikro4_5m Царинската тарифа број: 55020080 Земја на потекло: Германија БК Mikro4 контролен кабел од 5м -3-жица PUR кабел 5м -Слободни краевите за завртка терминали на контролната единица -angespritzer 5pol. Приклучок (2x n.c.) на страната на сондата

6304210 DEVBKM_BK_MIKRO4_TASTKOPF_TK4K

Сонда со гости за скенирање во насока 3pol. Конектор, со дијаметар од 32mm домување, оска Ø4mm заштита IP67, вкл. 2 styli Ø1.2mm / L 170mm

6304234 (TK7A)

сонда

6304269 TK98A

BK микро сонда

6204262

АЛАТКА уреди со покажувач на БАР

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ