logo

Продажба на BMC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BMC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BMC

2K91653-54A

 внатрешниот + комплет надворешниот филтер

2K91653D

INDOOR AIR FILTER

2K91653D OUTSIDE

Outside air filter

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ