logo

Продажба на BM S.p.A во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BM S.p.A со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BM S.p.A

BM 2599

Brass Fittings

BM 5263

УНИВЕРЗАЛНА 2 BOLT 9-12

P/N 2339

Основа Стегач за 2 завртки 35-70MMQ

BM013371

неизолирани

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ