logo

Продажба на BOEKELS во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BOEKELS со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BOEKELS

BO-208920007

TYPE : EWK 407 Process – Interface ,: 901 (692 07)

EWK 407 BO-208920007

Weighting system, process interface, BG 901 (692,07)

11949563-10

сензор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ