logo

Продажба на BOFORS AB во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на BOFORS AB со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката BOFORS AB

14182ITEMF

разбере BAY

3023053

PARALLAXKORREKTOR

3036-3445-000

WELLE, ABGESTUFT

5051690

MESZGERAET, притисок,

5053552

MESZGERAET, притисок,

5053553

MESZGERAET, притисок,

6169525-1

Завртки, ВОДИЧ

X20-2BZ7RDTP1

ПРЕКИНУВАЧ

3018386

тампон

5077732

КАБЕЛ

N12-6-2 10302169

GREASE брадавиците

N9-14-130X170X15 10452353

Запечатување (кат), прав и се чуваат

N9-14-8010013 10452309

Запечатување (кат), прав и се чуваат

N9-14-204010

Запечатување (кат), прав и се чуваат

B2-35X52X12-72 NBR902 10452221

Печат, PLAIN спакувани

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ