logo

Продажба на B-COMMAND во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на B-COMMAND со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

B-COMMAND online catalog B-COMMAND.png

производи од марката B-COMMAND

FRS0015R4-0001

EN60957-5-1 , Ie=3a Ue=240V, Ip=65

FRS0035R4-0003

Б ВОЗДУХОПЛОВ ротирачки лимит серија FRS

ZB6-01

Безбедност рачка Серија Прифати-C, тип ZB6 Рачка со метални шипки Копчиња со броеви: промената 1NO / 1NC влез на кабел: M16 навој Материјал: PA6.6 (влијание отпорни) Заштита: IP65 О: 10 / 400V - 16A / 250V Отценети оперативни податоци: AC15 - 3А / 250V Врска: 6.35mm Faston

ZB6-02

Безбедност рачка Серија Прифати-C, тип ZB6 Рачка со метални шипки Копчиња со броеви: промената 1NO / 1NC Кабел за влез: 3/8 " Материјал: PA6.6 (влијание отпорни) Заштита: IP65 О: 10 / 400V - 16A / 250V Отценети оперативни податоци: AC15 - 3А / 250V Врска: 6.35mm Faston

FRS0100R2-0003

Преклопник

FCN0025R3-0003

Ротари граница прекинувач

FCN0100D4-0001

Прекинувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ