logo

Продажба на B-K Vibro во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на B-K Vibro со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката B-K Vibro

AS-022

Vibration Sensor.

DS-1051

Вратило на вибрации (Поместување) Сензор

AS-062/050/0

сензор за вибрации забрзување

VS-069\1\1\1\0

вибрации сензори

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ