logo

Продажба на Böhler Edelstahl во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Böhler Edelstahl со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Böhler Edelstahl

DN15

Kugelhahn -25°C -180°C Wasser/Ole/ Druckluft/ Losungsmittel PN63 Gewinde DIN2999

DN20

Kugelhahn -25°C -180°C Wasser/Ole/ Druckluft/ Losungsmittel PN63 Gewinde DIN2999

DN32.

Kugelhahn -25°C -180°C Wasser/Ole/ Druckluft/ Losungsmittel PN63 Gewinde DIN2999

DN40.

Kugelhahn -25°C -180°C Wasser/Ole/ Druckluft/ Losungsmittel PN63 Gewinde DIN2999

DN50.

Kugelhahn -25°C -180°C Wasser/Ole/ Druckluft/ Losungsmittel PN63 Gewinde DIN2999

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ