logo

Продажба на Bühler Motor во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bühler Motor со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bühler Motor

1,61,042,323,14

137,1 304/3 DC 12V 27 мин 60NOM 460 mA

1.13.018.102

DC 24V 3000 min / 1 8NCM 1.7A

1.13.049.201

вентилација

1.61.050.463

motorreducer 24V DC

1.61.050.467

converter Motor reducer 24V DC

1.61.065.423

Getriebemotor 12VDC 170mA; 45mNm; 136rpm max. 63mNm 27 Ohm 4Stufen Übersetzung 27,4

1.61.077.421

24Vdc 260 REV 0.3 Nm motor

1.16.011.532

мотор

EM-60.9968 LIEF.-NR. : 1.61.077.420

Опрема мотор 24VDC 0,70A; 100mNm; 900rpm макс 100mNm; 10ohm; 1 нивоа превод 3.4

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ